diumenge, 3 de maig del 2020

TANCAMENT DEL BLOG

Aquesta és l’última entrada que postejaré en aquest blog. Espero que tota la informació i opinió que us he compartit a través d’aquesta plataforma us hagi servit d’ajuda.

Considero que el blog és una eina útil i eficaç per treballar que ajuda als alumnes a conèixer i dominar noves plataformes pel dia de demà. Com a opinió personal penso que és una manera innovadora d’entregar les feines a la tutora i a la vegada aprendre a crear un blog personal.

A través del mòdul d’habilitats socials (M8) he après que són les habilitats socials i els seus components, que és el procés comunicatiu i com millorar la nostra comunicació, que és l’escolta activa i les barreres que pot presentar, que és l’assertivitat i com millorar-la, a saber manejar i reconèixer les emocions, a saber millorar l’autoestima, a saber gestionar els conflictes, a saber prendre bones decisions, que és la socialització i els tipus de grups, les diferents tècniques d’intervenció de grups, a crear dinàmiques de grup, a saber conduir una reunió i prendre decisions en grup i moltes altres coses més a través del temari, activitats i dinàmiques vivenciades.

El que més m’ha agradat d’aquest mòdul ha sigut aprendre a treballar en grup de forma efectiva i a saber gestionar possibles conflictes que poden sorgir, ja que considero que en aquesta feina és molt important saber treballar en equip i tenir eines suficients per saber resoldre qualsevol problema.

Considero que no hi ha res que no m’hagi agradat. L’únic que m’ha disgustat ha estat no poder implementar la meva dinàmica grupal davant de totes les meves companyes, per tal de poder aprendre a través de l’experiència i vivència d’aquesta.

Com aspectes a millorar no puc queixar-me de res, ja que considero que m’han donat molt bon aprenentatge. Només canviaria la manera d’avaluar la UF1, ja que considero que entra molt volum de matèria a l’examen, tot i que aquesta no era gaire difícil.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TANCAMENT DEL BLOG

Aquesta és l’última entrada que postejaré en aquest blog. Espero que tota la informació i opinió que us he compartit a través d’aquesta pla...