diumenge, 3 de maig del 2020

RECOMANACIÓ D’UN BLOG

Fa uns dies he visitat el blog d’una de les meves companyes de classe i avui faig aquesta entrada per recomanar-vos que el visiteu i li doneu una ullada.

Una de les principals raons de per què us recomano que el visiteu és perquè tracte del mateix tema que el meu, les habilitats socials, i d’aquesta manera podeu obtenir la mateixa informació  des de dos punts de vista diferents.

Respecte al disseny que ha utilitzat per al seu blog, considero que ha sabut transmetre a través d’ell una imatge i estètica de caràcter harmònic. Gràcies a les tonalitats de colors neutres que ha utilitzat, ha aconseguit aportar als seus lectors una sensació de tranquil·litat i puresa. Pel que fa a la capçalera, m’agrada la sensació de llibertat que aporta la imatge que ha col·locat.

Sobre el seu contingut, considero que està molt complet, ja que ha considerat afegir coses que no eren obligatòries, com el rellotge i el mapa, els quals aporten una millor imatge, o les entrades extres, les quals ajuden a obtenir una informació més completa a les persones que entren a visitar el seu blog.

En conclusió, recomano que entreu a visitar el seu blog, ja que considero que podeu obtenir un gran ventall d’informació que us pot ajudar a la vostra recerca.

Aquí us deixo l’enllaç per poder accedir al seu blog:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TANCAMENT DEL BLOG

Aquesta és l’última entrada que postejaré en aquest blog. Espero que tota la informació i opinió que us he compartit a través d’aquesta pla...