diumenge, 3 de maig del 2020

LA BRÚIXOLA DE LES EMOCIONS

Aquesta activitat consisteix a expressar les nostres emocions i sentiments a través de la rosa dels vents. Per realitzar-la, la nostra professora ens va entregar una fulla on està impresa la silueta de la rosa dels vents. Ens va indicar on havien d’anar situades les 4 emocions principals a cada una de les 4 puntes més grans de les quals està composta la rosa dels vents, aquestes eren l’alegria, la por, la ira i la tristesa. Després ens va expressar que si volíem escriure altres emocions secundàries, podíem utilitzar les altres 4 puntes més petites. A continuació, vam acolorir cada punta amb el color que ens transmetia cada emoció.

Els colors que jo vaig escollir van ser:

- Groc ® Alegria

- Blau ® Tristesa

- Vermell ® Ira

- Negre ® Por

A continuació, vam haver d’expressar els moments en els quals hem sentit cadascuna d’aquestes emocions. També vam haver d’escriure els èxits que havíem aconseguit i les metes que teníem per tal de veure totes les coses positives i bones que havíem assolit.

L’objectiu d’aquesta activitat era poder expressar i gestionar les diferents emocions i sentiments que portem a dins per tal de sentir-nos més desestressades i alliberades.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TANCAMENT DEL BLOG

Aquesta és l’última entrada que postejaré en aquest blog. Espero que tota la informació i opinió que us he compartit a través d’aquesta pla...