diumenge, 12 de gener del 2020

DINÀMIQUES

El Telèfon:
Per realitzar aquesta dinàmica ens hem de posicionar en forma de rotllana. A continuació, una de les companyes s’ha d’oferir voluntària per iniciar el joc, ella haurà de pensar en una frase no gaire complicada. La dinàmica consisteix en el fet que la companya, la qual ha pensat la frase, ha de passar la frase a la companya del seu costat, xiuxiuejant-se-la a l’orella. La companya que ha rebut la frase ha de fer el mateix amb la companya del seu costat, i així successivament fins que la frase torni a arribar a la noia que l’ha pensada. L’objectiu és que la frase final sigui la mateixa que la noia ha pensat i dit al començament.

Entrar dins del cercle:
Per realitzar aquesta dinàmica ens hem de posicionar en forma de rotllana, i una de les companyes s’ha d’oferir voluntària. La dinàmica consisteix en el fet que les companyes que formen el cercle no deixin entrar la companya que s’ha ofert voluntària dins del cercle. Només la poden deixar entrar en el cercle si la companya demana “si us plau” per entrar dins.

El malentès en forma de dibuixos:
Per realitzar aquesta dinàmica dues companyes s’han d’oferir voluntàries. Cada companya voluntària haurà de descriure un dibuix, dels quals un tindrà més dificultat que l’altre. La companya que tingui el dibuix més fàcil serà la que començarà. La companya ha de descriure el que veu en el dibuix a la resta de les companyes, i elles hauran de dibuixar-lo. La companya descriurà el dibuix dues vegades, la primera vegada les companyes no li podran consultar cap pregunta ni dubte, en canvi a la segona vegada les companyes podran consultar-li qualsevol pregunta o dubte, però la companya només podrà contestar sí o no. Un cop realitzat aquest dibuix, l’altra companya voluntària haurà de fer el mateix amb el dibuix més complicat.

La fila muda:
Aquesta dinàmica consisteix a ser capaces de classificar-nos per ordre d’edat (de la més petita a la més gran) i per ordre d’altura (de la més baixa a la més alta) sense parlar, només mitjançant gestos i sorolls.

Dibuix entre dos:
Per realitzar aquesta dinàmica ens hem de col·locar en parelles. Cada parella tindrà un full i entre les dues, sense poder utilitzar la parla com a mètode de comunicació, hauran de realitzar un dibuix. Podran comunicar-se a través de signes i gestos per poder posar-se d’acord sobre què aniran dibuixant.




Plantilla - El malentès en forma de dibuixos


Plantilla - El malentès en forma de dibuixos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TANCAMENT DEL BLOG

Aquesta és l’última entrada que postejaré en aquest blog. Espero que tota la informació i opinió que us he compartit a través d’aquesta pla...