diumenge, 12 de gener del 2020

TEST DE PERSONALITAT

Has obtingut un resultat MITJÀ (Puntuació: 5,52 / 10):
Una puntuació alta en aquest test reflecteix uns trets de personalitat molt pronunciats. Una personalitat molt marcada pot ser signe de seguretat en nosaltres mateixos i en les nostres idees, però els extrems no solen ser bons. Puntuar tan alt també pot reflectir un caràcter egoista, amb tendència a l'explosió emocional i poc control sobre les nostres conductes. Buscar l'equilibri en la nostra personalitat és un pas molt important per poder portar una vida lliure de conflictes. Una puntuació mitjana sol ser signe d'uns trets de personalitat dins del normal. Això implica un bon control sobre les nostres emocions i una correcta gestió de les situacions. Saber mantenir les formes i respectar els nostres desitjos i el nostre caràcter és fonamental per tenir una bona salut mental. L'equilibri és la clau en la teràpia orientada a la personalitat. Puntuar baix en aquest test pot reflectir un problema en mostrar la nostra personalitat, això no vol dir que no la tinguem, sinó que solem apartar els nostres desitjos i posar per davant les emocions alienes. És important no deixar-se portar pels altres i respectar els nostres sentiments. Si la teva puntuació reflecteix nivells baixos de personalitat, és important treballar l'autoestima i fonamentar correctament el nostre caràcter.

Les meves dues puntuacions més altes són:

Nivell d'amigabilitat:
8 ALT
Aquesta puntuació alta fa referència a una persona que li agrada la gent i establir relacions amb altres.
Penso que aquesta puntuació és encertada, ja que considero que sóc una persona bastant oberta amb les persones i amb facilitat a l’hora de conèixer gent nova.

Nivell d'ordre i neteja:
9,25 ALT
Aquesta puntuació alta fa referència a ser un individu autosuficient que acostuma a prendre decisions sense preocupar-se per les opinions dels altres, preferència a estar sols la major part del temps i fer les seves coses sense demanar ajuda als altres.
Penso que aquesta puntuació no és del tot encertada, ja que considero que no ha representat el que jo volia transmetre. Considero que sóc una persona que té en compte i es preocupa per les opinions dels altres. Per una altra banda, sempre que ho permet l’ocasió, prefereixo estar acompanyada de gent que no pas estar sola.
No obstant això i amb relació a la puntuació, estic d’acord en tota la part que fa referència a l’ordre i neteja, ja que tinc una gran obsessió en què les coses sempre tinguin un determinat ordre i es mantinguin sempre netes.

Les meves dues puntuacions més baixes són:

Nivell de reserva cognitiva:
2,25 BAIX
Aquesta puntuació baixa fa referència a persones genuïnes, obertes, directes i sinceres que no s'esforcen per impressionar als altres.
Penso que aquesta puntuació és encertada, ja que sóc una persona molt natural que no té problemes a l’hora de dir el que pensa i que actua sense preocupar-se  que pensaran o diran els altres.
Per poder millorar com a persona, hauria de pensar més les coses abans de dir-les o fer-les i no ser tan espontània ni impulsiva.

Nivell d'introversió:
2,25 BAIX
Aquesta puntuació baixa fa referència a persones que tenen preferència per estar en grup la major part del temps i prendre les decisions basant-se en el que pensen altres i el que estableix la societat, en comptes d'utilitzar el seu propi judici. Necessitat de sentir que es pertany a un grup on s'és acceptat i estimat.
Penso que aquesta puntuació és encertada, ja que sóc una persona que necessita estar sempre la major part del temps acompanyada d’altra gent i evito, sempre que sigui possible estar sola.
Per poder millorar com a persona, hauria d’intentar prendre les decisions que se’m presentin a la vida mitjançant el meu propi judici i no esperant l’opinió dels altres.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

TANCAMENT DEL BLOG

Aquesta és l’última entrada que postejaré en aquest blog. Espero que tota la informació i opinió que us he compartit a través d’aquesta pla...